Schoolreis

07-06-2019

Schoolreis 2019

Op dinsdag 11 juni gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis!

We gaan naar Dierenpark Amersfoort!

We zullen ook dit jaar vertrekken vanaf school, alle leerlingen vertrekken vanaf hun eigen locatie, Centrum of Lansing Zuid. Dit zal veel drukte geven rondom school. In verband met de veiligheid willen wij u daarom vriendelijk verzoeken uw kind(eren) lopend of op de fiets naar school te brengen. Bij de locatie Lansing-Zuid zal het parkeerterrein naast school afgesloten zijn en tevens zal er niet geparkeerd kunnen worden langs de Belcantodreef aan de zijde van de noodlokalen.

Alle kinderen worden uiterlijk 8.30 uur verwacht op school, waar ze naar hun eigen groep kunnen gaan. Zodra de bussen er zijn, zullen de kinderen met de leerkracht naar de bus lopen. We vertrekken tussen 8.45 en 9.00 uur.

Omstreeks 17.00 uur worden de kinderen weer terug verwacht (Files zijn helaas niet te voorzien). Aangezien de aankomst bij school voorgaande jaren gevaarlijke situaties heeft opgeleverd, zal de aankomst dit jaar, voor zowel Centrum als Lansing Zuid, op het Tuyterplein zijn. Houdt u daar svp rekening mee!

Wilt u uw kind:

een lunchpakketje met drinken (bij voorkeur een pakje) meegeven
extra drinken meegeven in een flesje met schroefdop, zodat het later eventueel met water bijgevuld kan worden
een tussendoortje meegeven
makkelijke kleding en schoeisel, dat tegen een stootje kan, aan doen
eventueel regenkleding meegeven
een rugzak meegeven waarop de naam van uw kind staat
wilt u uw kind(eren), indien u dit nodig acht, een verschoning meegeven (groep 1/2)

Belangrijk:

In verband met de herkenbaarheid dragen de kinderen deze dag een groen OBS Kortland t-shirt wat ze via de leerkracht te leen krijgen
In de bus mogen geen koolzuurhoudende dranken, zoals cola of sinas, en kauwgom genuttigd worden
Indien uw kind last heeft van wagenziekte, graag vooraf melden aan de leerkracht

In verband met de beperkte tijd in het park is er besloten de kinderen geen zakgeld mee te geven.

Bij onverhoopte absentie of ziekte verzoeken wij u dit voor 8.00 uur aan de administratie van de school te melden!

Wij gaan er met z'n allen een gezellige dag van maken en hopen op mooi weer!