20-02-2019

Landelijke Staking (herinnering)

Zoals het er nu uitziet wordt er op 15 maart a.s. een landelijk staking gehouden in het onderwijs.  Dit wordt definitief op 25 februari, dus in de krokusvakantie. Wellicht leest u er dan over in de landelijke pers. Als de staking definitief uitgeroepen wordt, zal Kortland dicht zijn op 15 maart. Wilt u hier vast rekening mee houden? Uiteraard informeren we u dan na de krokusvakantie.

Intekenlijst contactavonden

Al een paar weken hangen de intekenlijsten bij de lokalen om in te schrijven voor de contactavond. De lijst voor de Plusklasleerlingen hangt bij de administratie. Niet vergeten om in te schrijven. De gezamenlijke avond is dit keer ingepland op woensdag 6 maart.

Maandag 4 maart krijgen alle leerlingen het rapport mee.

Vrijwilligers gezocht die willen voorlezen aan groep 1a/2a op locatie Centrum

Voor locatie Centrum zijn wij op zoek naar vrijwilligers (ouders/grootouders e.d.) die structureel, op een nog af te spreken dag en tijdstip, aan de kleuters willen voorlezen. Meer informatie en opgeven kan bij juf Loes en Juf Wilma van groep 1/2a.

Juf Marloes heeft een dochter gekregen.

Woensdag 13 februari heeft juf Marloes een dochter gekregen. Haar naam is Maud.

Wij feliciteren juf Marloes en haar man en oudste dochter met de geboorte van hun dochter en zusje en wensen hen veel geluk.

Plusland en VSO

Facturen

De facturen van Plusland voor locatie LZ zijn donderdag 21 februari met de kinderen meegegaan.

VSO

De facturen van de VSO van december en januari komen in de week van 4 maart.

Studiedag maandag 18 maart

Het duurt nog even, maar misschien nog even in de agenda noteren dat de kinderen maandag 18 maart vrij zijn in verband met een studiedag van de leerkrachten

Vrijdag 22 februari zijn alle kinderen vrij. Dan begint de voorjaarsvakantie.