08-02-2019

Motorische screening oudste kleuters

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de oudste kleuters (groep 2),
Op maandag 4 februari heb ik via e-mail een brief aan u gestuurd i.v.m. de aankomende motorische screening op 14/2 en 21/1. Mocht u deze e-mail niet ontvangen hebben, wilt u mij dan een berichtje sturen op: m.schonkeren@blickoponderwijs.nl. Dan zorg ik dat u de brief alsnog krijgt.
Mieke Schonkeren (tijdelijk interne begeleider OBS Kortland)

Voorstellen juf Ilse

Hallo allemaal,

Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben juf Ilse.

Ik ben vierdejaars pabo student van de Hoge School Rotterdam en ik mag tot aan de zomervakantie mijn afstudeerstage lopen in groep 5b. Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik werkzaam in de klas en op vrijdag ben ik op school aanwezig om aan mijn scriptie te werken.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij DCV en werk ik in het weekend bij IJskrimpen.

Mocht u mij nog niet gezien hebben, kom gerust eens langs. Ik kijk uit naar een gezellig en leerzaam half schooljaar.

Tot kijk.

Plusland

Activiteiten

We hebben weer leuke activiteiten tot aan de voorjaarsvakantie.  Op lz gaan we maandag 11 februari fotolijstjes versieren. Op donderdag 14 februari gaan we op beide locaties een valentijnscadeau maken. Op lz is er maandag 18 februari een lekker broodje hamburger maken en opeten en donderdag 21 februari gaan we op beide locaties  weer heerlijke kaasstengels maken.

Hebben jullie het rooster al bekeken in de hal? Het staat ook op de website.

Op de website van school onder het kopje "onze school" kunt u klikken op Plusland en daar vindt u de activiteiten van Plusland voor de komende weken.

Gevonden voorwerpen

De doos gevonden voorwerpen op locatie Lansing-Zuid is vol. Donderdag 21 februari 15.00 uur gaan we de spullen naar een goede bestemming brengen.