Nieuwsbrief 11A

19-11-2018

Versieravond Sinterklaas 19 november

Vanavond willen we de school op beide locaties weer in 5 decembersfeer brengen.

Komt u ook nog even helpen met het versieren van de school?

We beginnen om 19.00 uur!

De koffie staat klaar, uiteraard met wat lekkers erbij.

Schoentje zetten

Donderdag 29 november mogen de kinderen van de groepen 1 t/m 8 hun schoen zetten in de klas.

Wilt u ervoor zorgen dat uw kind uiterlijk woensdag 28 november een schoen (voorzien van naam) heeft meegenomen?

Hopelijk komt de Sint met zijn Pieten langs om alle schoenen te vullen.

De Sint commissie

Kijken naar de talentlessen (herinnering)

Zoals u al in een eerdere nieuwsbrief kon lezen, kunt u komen kijken naar wat de leerlingen bij de talentlessen hebben gedaan.

Ouders, opa en oma’s, broers en zussen, oppas, tantes /ooms, worden uitgenodigd om op woensdag 21 november om 13.00 uur aanwezig te zijn bij de presentatie van de talentlessen. Er worden voorstellingen en presentaties gehouden en er zijn ook tentoonstellingen. Komt u ook even kijken? Vraag wel even aan uw kind welke workshop hij/zij doet en in welk lokaal dat gegeven wordt. Zo voorkomt u dat u de presentatie mist omdat u moet zoeken in school. Er hangt ook een lijst in de hal waar u eventueel nog kan zoeken waar uw kind de talentles heeft.

Wij vragen u om de school om 13.30 uur te verlaten en buiten op uw kind te wachten. Op deze manier kunnen de kinderen rustig naar hun eigen lokaal om even te vertellen wat ze gedaan hebben en ze kunnen de jassen en tassen pakken.

Om 13.45 uur komen de kinderen dan rustig naar buiten.