28-09-2018

Week van de Pauzehap

Afgelopen week hebben de groepen 5 t/m 8 meegedaan met de week van de Pauzehap.

Op dinsdag, woensdag en donderdag kregen de kinderen een verantwoorde pauzehap aangeboden waar zij kennis mee kunnen maken.

Afstemmingsgesprekken

Komende week zijn de afstemmingsgesprekken. Als het goed is heeft u zich al ingeschreven bij het lokaal van uw kind.

Kinderboekenweek

Woensdag 3 oktober begint de kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is: Kom erbij!

De kleuters gaan het vooral hebben over vriendjes en vriendschap.

Herinnering schoolfotograaf.

Graag willen wij u eraan herinneren dat woensdag 3 oktober (locatie Lansing Zuid) en donderdag 4 oktober (locatie Centrum) de schoolfotograaf langs komt. Voor de goede orde willen wij u laten weten dat de achtergrond van de foto donker van kleur zal zijn en de kinderen helemaal, van top tot teen, op de foto gaan.

Broertjes en zusjes op de foto

U heeft de afgelopen weken een afspraak kunnen maken voor een foto met broertjes en zusjes. Deze foto’s worden op woensdagmiddag 3 oktober gemaakt in de gymzaal op locatie LZ. Bent u vergeten hoe laat u een afspraak heeft gemaakt voor de foto dan kunt u de lijst bekijken op locatie lz bij de gymzaal of bij de administratie.

Er is een moeder op kantoor geweest afgelopen woensdagmorgen om te vragen of er nog een afspraak gemaakt kon worden voor de broertjes en zusjes foto. Wil deze moeder bij de leerkracht van haar kind doorgeven dat ze nog een afspraak voor de fotograaf wil maken? Of even om 13.45 uur bij kantoor langskomen. Dan kan er alsnog een afspraak worden gemaakt.

Van de MR

De MR is verheugd te melden dat vier ouders zich beschikbaar hebben gesteld om de oudergeleding van de MR te komen versterken. De inschrijving is nu gesloten. Aangezien er twee vacatures zijn, zullen er verkiezingen worden uitgeschreven. Volgende week zullen de kandidaten zich voorstellen. We zullen dan tevens de verdere procedure rond de verkiezingen toelichten.

Pluslandnieuws

De inschrijflijsten hangen er al, maar er wordt weinig gebruik van gemaakt. Als jullie wat willen doen dan moet er wel ingeschreven worden.

Hebben jullie nog leuke ideeen om te doen  dan horen we dat graag.

Vergeet u niet om eventueel een strippenkaart te kopen. Dat kan contant (€5,00) bij de administratie. De strippenkaarten van vorig schooljaar blijven dit schooljaar ook gewoon geldig. Als uw kind geen strippenkaart heeft dan kan hij/zij niet meedoen met de betaalde activiteit.

Af- en aanmelden

Denkt u eraan uw kind voor 10 uur of uiterlijk om 12 uur ’s morgens aan-of af te melden voor plusland bij de administratie? Dit vragen we i.v.m. het aantal medewerksters.

U kunt uw kind ook telefonisch  512916 (lz) 512477 (centrum) en via de mail af- of aanmelden op het e-mailadres:pluslandlz-kortland@blickoponderwijs.nl.

Als u uw kind te laat afmeldt voor plusland moeten we helaas die dag toch in rekening brengen. Ook als uw kind met een vriendje of vriendinnetje meegaat of door iemand anders wordt opgehaald, horen we dat graag van tevoren.

Aanmelden of afmelden op locatie Centrum

Willen jullie of wilt u de agenda gebruiken die bij de keuken ligt om aan –of af te melden? Zo weten de medewerksters hoeveel kinderen zij kunnen verwachten.

Hieronder vindt u het rooster met de activiteiten voor de komende  week. De lijsten hangen weer aan het prikbord. Op LZ mag er alleen ingeschreven worden door of onder begeleiding van een volwassene. Op de website van school onder het kopje "onze school" kunt u klikken op Plusland en daar vindt u de activiteiten van Plusland van de komende week.

Dringende oproep Pluslandmedewerker locatie Centrum

We doen een dringende oproep voor een pluslandmedewerker(ster) voor de vrijdag op locatie Centrum. De medewerkster die nu regelmatig op vrijdag bij Plusland is, is vanaf ongeveer 8 oktober dan verhinderd. We kunnen helaas geen Plusland doen op vrijdag als er geen Pluslandmedewerkster aanwezig is.

Voor informatie of aanmelden graag mailen met Marja van Meijeren:

m.vanmeijeren@blickoponderwijs.nl