Nieuwsbrief 3A

14-09-2018

In nieuwsbrief nummer 3 stond een fout. De locaties zijn verwisseld.

Hieronder de goede informatie.

Schoolfotograaf.

Op woensdag 3 oktober (locatie Lansing-Zuid en donderdag 4 oktober (locatie Centrum) zal de schoolfotograaf aanwezig zijn.  Voor de goede orde willen wij u laten weten dat de achtergrond van de foto donker van kleur zal zijn en de kinderen helemaal, van top tot teen, op de foto gaan.

Inschrijven broertje/zusje foto schoolfotograaf.

Centrum: Voor de broertjes/zusjes, die allen naar school gaan op de locatie Centrum, zullen de foto’s onder schooltijd gemaakt worden op donderdag 4 oktober. Alleen indien de leerlingen van de locatie Centrum op de foto willen met een broertje of zusje die niet op de locatie Centrum naar school gaat of die op locatie Lansing Zuid naar school gaat, dan is inschrijven voor het maken van een broertje/zusje foto noodzakelijk. Deze foto zal dan op woensdagmiddag 3 oktober op de locatie Lansing Zuid genomen worden.

Lansing Zuid: Op woensdagmiddag 3 oktober is de fotograaf aanwezig om foto’s van broertjes/zusjes te maken, hiervoor dient u uw kinderen in te schrijven.

Inschrijven voor het maken van de broertje/zusje foto op de locatie Lansing Zuid, woensdagmiddag 3 oktober:

Ook dit jaar zal de inschrijving telefonisch plaatsvinden. Op dinsdag 18 september tussen 18.30 uur en 20.00 uur en woensdagmiddag 19 september tussen 14.00 uur en 15.00 uur kunt u bellen met Marja van Meijeren (06 – 120 93 191) om uw kinderen in te schrijven voor de broertje/zusje foto.

De foto’s worden op woensdagmiddag 3 oktober op locatie Lansing Zuid genomen. De foto’s worden genomen tussen 14.00 en 16.30 uur ’s middags en er wordt net als voorgaande jaren gewerkt met blokken van een kwartier. Per kwartier kunnen wij een bepaald aantal inschrijvingen aannemen.