13-07-2018

Van de directie

Beste ouders en verzorgers,

In december 2017 ben ik als interim aangesteld bij Obs Kortland. Mijn opdracht is afgerond en dat betekent dat er na de zomervakantie een nieuwe interim aangesteld gaat worden. Charles Impens zal na de zomervakantie niet terug keren als directeur.

Kortland is een fijne school met enthousiaste medewerkers en geweldige kinderen, met veel plezier heb ik hier de afgelopen maanden gewerkt. Ik wens iedereen een hele goede toekomst en wellicht tot ziens.

Teja Ras MGM

a.i. directeur Obs Kortland

Juf Annelies

Juf Annelies van groep 1/2a gaat ons na de zomervakantie ook verlaten. Zij gaat dan werken op de Bouwsteen.

Juf Loes Kremer en juf Wilma Zuiddam gaan na de zomervakantie lesgeven in deze groep. Juf Wilma is een bekende van de kinderen.

We wensen de dames veel succes!

Zwangerschapsverlof juf Domenique

Komend schooljaar is juf Domenique nog een tijdje met zwangerschapsverlof en zal juf Lisa haar vervangen. Samen met juf Fenna zal zij dan voor groep 1/2b staan.

We wensen juf Lisa een gezellige tijd toe in groep 1/2b.

Oproep medewerkers Voorschoolse Opvang (VSO) locatie Centrum

Wij zoeken een VSO medewerk(st)er per 27 augustus 2018 voor de maandagmorgen van 7.30 uur tot 8.30 uur op locatie Centrum. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met kinderen van locatie centrum te knutselen of een spelletje te doen.

Bij interesse, meer info of vragen kunt u mailen met de Coordinator VSO Marja van Meijeren m.vanmeijeren@blickoponderwijs.nl.

Oproep medewerkster Plusland locatie Lansingh-Zuid

Bij Plusland locatie lz zoeken we nog een medewerkster. Op dit moment is er een vacature op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.15 uur. Op deze dag sta je alleen voor een groepje van ongeveer 8 kinderen. Wil je liever met meer medewerksters op een groepje kinderen staan, dan kun je ook een andere dag komen. Vind je het leuk om te knutselen of een spelletje te doen met de kinderen van locatie lz, mail dan naar de coordinatrice van Plusland, Marja van Meijeren m.vanmeijeren@blickoponderwijs.nl Ook voor meer informatie of vragen kunt u haar mailen.

Rooster godsdienstonderwijs schooljaar 2018-2019

Dag                                  Tijd                        Groep        Locatie                     Leerkracht

Maandag                       9.45 – 10.30 uur     6c                                               Inge Koopmans

10.30– 11.15 uur    6b              LZ