Verkeerbrigadiers

Hallo brigadiers, ouders en  verzorgers,                                                                                            

Ik zal me voorstellen. Ik ben Marja van Meijeren, en werk op de administratie van school..

Ik coördineer voorlopig voor de school de zaken rond de verkeersbrigade, zoals het begeleiden voor de opleiding Verkeersbrigadier maar ook het maken, plannen en inroosteren van de brigadiers.

Zelf heb ik mijn brigadiersdiploma al jaren geleden gehaald en heb ook veel gebrigadierd toen mijn zoon nog op deze school zat. Ik heb gemerkt dat brigadieren een serieuze zaak is maar vooral ook heel leuk! Het succes van de Verkeersbrigade is wel totaal afhankelijk van de inzet van ouders, opa’s en oma’s en, jullie leerlingen.

Daarom wil ik van de gelegenheid gebruik of u zich wilt opgeven als verkeersbrigadier, zodat de kinderen ook komend schooljaar veilig het zebrapad kunnen blijven oversteken.

U, als ouder, kan samen met uw zoon/dochter worden ingepland om samen te brigadieren. U kunt daarbij zelf bepalen wanneer en hoe vaak u wilt brigadieren. Uiteraard kunt u dit ook weer wijzigen. Dit is geen probleem. Nadat u zich heeft opgegeven kunt u deelnemen aan een cursus welke door de Politie wordt georganiseerd. Dit gebeurt slechts 2 keer per jaar. Na het volgen van deze cursus kunt u met ons brigadieren.

Als u vragen heeft over de verkeersbrigade of u wilt u opgeven voor de verkeersbrigade, spreekt u mij dan even aan op de administratie of stuur mij een mail: m.vanmeijeren@blickoponderwijs.nl en bij de administratie van de school (locatie Lansingh- Zuid) liggen ook formulieren waarmee u zich kunt aanmelden voor de verkeersbrigade. Ik reken echt op uw aanmelding!

Als er niet genoeg brigadiers zijn kunnen we niet garanderen dat er elke dag gebrigadierd wordt en komt de veiligheid van u en de kinderen in gevaar.

Ik hoop dan ook op een goede en plezierige samenwerking en dat we de kinderen veilig het zebrapad kunnen blijven oversteken.

Formulier aanmelden verkeersbrigadier. klik hier

Brigadierrooster tot aan de kerstvakantie