Verkeerbrigadiers

Hallo brigadiers, ouders en  verzorgers,

Ik zal me voorstellen. Ik ben Marja Noorlander, de moeder van Tessa.

Ik coördineer voor de school de zaken rond de verkeersbrigade, zoals het begeleiden voor de opleiding Verkeersbrigadier maar ook het maken, plannen en inroosteren van de brigadiers.

Zelf ben ik sinds 2012 verkeersbrigadier en ik heb gemerkt dat brigadieren een serieuze zaak is maar vooral ook heel leuk! Het succes van de Verkeersbrigade is wel totaal afhankelijk van de inzet van ouders, opa’s en oma’s en, jullie leerlingen.

Daarom wil ik van de gelegenheid gebruik of u zich wilt opgeven als verkeersbrigadier, zodat de kinderen ook komend schooljaar veilig het zebrapad kunnen blijven oversteken.

U, als ouder, kan samen met uw zoon/dochter worden ingepland om samen te brigadieren. U kunt daarbij zelf bepalen wanneer en hoe vaak u wilt brigadieren. Uiteraard kunt u dit ook weer wijzigen. Dit is geen probleem. Nadat u zich heeft opgegeven kunt u deelnemen aan een cursus welke door de Politie wordt georganiseerd. Dit gebeurt slechts 2 keer per jaar. Na het volgen van deze cursus kunt u met ons brigadieren.

Als u vragen heeft over de verkeersbrigade of u wilt u opgeven voor de verkeersbrigade, spreekt u mij dan even aan op het schoolplein of stuur mij een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. pmnoorlander@caiway.nl en bij de administratie van de school (locatie Lansingh- Zuid) liggen ook formulieren waarmee u zich kunt aanmelden voor de verkeersbrigade. Ik reken echt op uw aanmelding!

Ik hoop dan ook op een goede en plezierige samenwerking en dat we de kinderen veilig het zebrapad kunnen blijven oversteken.

Formulier aanmelden verkeersbridagdier. Klik hier.