Directie

Adjunct directeur.

Willeke Galuska

Beste ouders en kinderen,

Ik ben Willeke Galuska en al meerdere jaren met veel plezier werkzaam op Obs Kortland . Naast mijn directie taken heb ik ook lesgevende taken. Dit jaar werk ik samen met  Marloes Koolmees in groep 5b. Mijn werkdagen voor de groep zijn maandag en vrijdag. Dinsdag t/m donderdag  zijn mijn ambulante dagen en zult u mij op beide locaties tegen komen.

Tot ziens op school!

w.galuska@blickoponderwijs.nl

Adjunct directeur.

Marjolein Bestman

Ik ben Marjolein Bestman. Ik ben al meerdere jaren werkzaam op obs Kortland en werk hier met veel plezier.

Ik ben gestart in een kleutergroep en heb daarna vooral les gegeven in de onderbouw. Na een aantal jaren voor de klas ben ik intern begeleider geworden. Sinds dit schooljaar ben ik adjunct-directeur met de leerlingenzorg, voor groep 1 t/m 4, in mijn pakket. U zult mij op beide locaties tegen komen.

m.bestman@blickoponderwijs.nl