NKG

Marjolijn van den Berg m.c.vandenberg@blickoponderwijs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste lezer,

Sinds mijn opleiding werk ik op obs. Kortland en heb ik les gegeven op beide locaties, vooral in de bovenbouw .

Voor het derde jaar ben ik op donderdag en vrijdag de juf van een nieuwkomersgroep, een hele speciale manier van lesgeven omdat we met veel kinderen individueel of in kleine groepen werken.

Een taak van mij is het coördineren van cultuureducatie en ik zit in de werkgroepen beeldende vorming  en vergroening speelplein. Lees mee met ons wat wij doen in de groep.

 

Marlous Visser
m.visser@blickoponderwijs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo,

 

Mijn naam is Marlous Visser en ik ben dit jaar een nieuw gezicht op obs Kortland. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in Capelle aan den IJssel op obs de Catamaran in groep 5/6 en op obs Klim-Op in de groepen 1/2, 3 en 3/4. 

Lesgeven is voor mij betekenisvol werken in een gedifferentieerde en uitdagende leeromgeving. Ik maak graag gebruik van coöperatieve werkvormen en werken in kleine groepjes. Het pedagogisch klimaat in de klas vind ik heel belangrijk, samen leren èn van elkaar leren. 

Afgelopen jaar heb ik de opleiding Leraar Nederlands voor Anderstaligen gedaan bij het HCO in Kijkduin, omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik nu gevonden op Obs Kortland in de nieuwkomers klas. 

Ik heb heel veel zin in dit nieuwe schooljaar! Nieuwsgierig hoe wij werken in de nieuwkomersgroep? Kom dan gerust een keer een kijkje nemen in onze klas!