Denise Lutz                              d.lutz@blickoponderwijs.nl

Beste ouders en leerlingen,

Mijn naam is Denise Lutz en dit schooljaar is mijn elfde jaar dat ik les geef op Obs Kortland. Ik heb op beide locaties gewerkt en heb verschillende groepen gedraaid: groep 1/2 , groep 4, groep 5, groep 5/6, groep 5/7 en dit schooljaar sta ik weer voor groep 7. Doordat ik in deze verschillende bouwen heb gewerkt ben ik op de hoogte van de doorgaande lijn en kan ik goed inspringen bij het aanleren van de stof.

Op school ben ik de rekencoördinator en heb daar inmiddels een cursus voor gevolgd. Ik wil hiermee bereiken dat het rekenonderwijs op Obs Kortland steeds beter wordt.

Tevens heb ik mijn gymdiploma en mag ik de leerlingen ook zelf gym geven.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de activiteiten in de klas en andere belangrijke zaken, zoals het huiswerkrooster.