Welkom op de pagina van groep 6c.

Marjolein Bestman

Ik ben Marjolein Bestman. Ik ben al meerdere jaren werkzaam op obs Kortland en werk hier met veel plezier.

Ik ben gestart in een kleutergroep en heb daarna veel les gegeven in de onderbouw, met af en toe een uitstapje naar de bovenbouw. Na een aantal jaren voor de klas ben ik intern begeleider geworden. Sinds vorig schooljaar ben ik adjunct-directeur met de leerlingenzorg in mijn pakket. U zult mij op beide locaties tegen komen.

Dit schooljaar een verrassende en leuke wending voor mij. Ik geef nu les aan groep 6c op maandag,  woensdag, donderdag en vrijdag met veel plezier. Ik vind een prettig groepsklimaat erg belangrijk waarbij de kinderen zich goed voelen in de groep, om zo te komen tot leren.

U kunt mij bereiken via m.bestman@blickoponderwijs.nl