Welkom op de pagina van groep 6c.

Marjolijn van de Berg

Mijn naam is Marjolijn van de Berg.

Sinds mijn opleiding werk ik op Obs. Kortland en heb ik lesgegeven op beide locaties en in alle groepen maar mijn hart ligt vooral in de bovenbouw.

Dit jaar werk ik op maandag in groep 6b/7b en op donderdag in groep 6c.

Wat ik belangrijk vind is om elk kind te zien zoals hij of zij is en daar een passende aanpak bij te vinden. Verder is de groepssfeer erg belangrijk en daar zullen we hard aan werken met elkaar.

Hopelijk kijkt u regelmatig op deze pagina.

m.c.vandenberg@blickoponderwijs.nl

Marjolein Bestman

Ik ben Marjolein Bestman. Ik ben al meerdere jaren werkzaam op obs Kortland en werk hier met veel plezier.

Ik ben gestart in een kleutergroep en heb daarna veel les gegeven in de onderbouw, met af en toe een uitstapje naar de bovenbouw. Na een aantal jaren voor de klas ben ik intern begeleider geworden. Sinds vorig schooljaar ben ik adjunct-directeur met de leerlingenzorg in mijn pakket. U zult mij op beide locaties tegen komen.

Dit schooljaar een verrassende en leuke wending voor mij. Ik geef nu les aan groep 6c op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag met veel plezier. Ik vind een prettig groepsklimaat erg belangrijk waarbij de kinderen zich goed voelen in de groep, om zo te komen tot leren.

U kunt mij bereiken via m.bestman@blickoponderwijs.nl