Groep 5b

Marloes Koolmees

m.koolmees@blickoponderwijs.nl

Hallo ouders en kinderen van groep 5b!

Mijn naam is Marloes Koolmees en ik werk 9 jaar op Obs Kortland. In deze jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende (combinatie) groepen. Erg interessant, omdat hierdoor de leerlijnen duidelijk worden. Dit geeft kennis om de kinderen op een goede manier te begeleiden en te laten ontwikkelen.

Dit jaar mag ik in de middenbouw aan het werk. Op dinsdag, woensdag en donderdag sta ik voor deze gezellige, leergierige groep. Hiernaast start ik dit jaar met de cursus 'talent begeleider voor hoogbegaafdheid'. Ik heb er zin in!

Willeke Galuska                    w.galuska@blickoponderwijs.nl

Beste ouders en kinderen,

Ik ben Willeke Galuska en al meerdere jaren werkzaam op Obs Kortland als adjunct-directeur.

Momenteel werk ik fulltime in groep 5b.

Op deze pagina van groep 5b vindt u actuele berichtjes en foto's van hetgeen groep 5b leert en zoal meemaakt.

Ik hoop dat u vaak een kijkje zult nemen op onze pagina.

Tot ziens op school!

Willeke Galuska