Jesse Salmon
j.salmon@blickoponderwijs.nl

Beste bezoeker,

Ik ben Jesse Salmon en dit jaar nieuw op Obs Kortland. Dit zal mijn eerste jaar worden waarin ik officieel leerkracht in het basisonderwijs ben. Ik heb de pabo zojuist afgerond. Vorig jaar ben ik werkzaam geweest als lio-stagiaire en onderwijsassistente van een kleutergroep. Verder heb ik stage ervaring opgedaan op verschillende openbare, vooral multiculturele, basisscholen en op het speciaal onderwijs.

Ik hecht veel waarde aan een goede sfeer in de groep en zal er daarom voor willen zorgen dat de leerlingen uit groep 5/6a met plezier naar school gaan. Dit bevordert optimale leerresultaten.
Zelf heb ik een passie voor de vakken muziek en drama. Door middel van deze vakken wil ik de leerlingen wat ontspanning bieden naast de vele inspanning en leerlingen de ruimte bieden talenten te ontdekken of ontwikkelen.

Ik kijk ernaar uit een leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan met de groep.