Jesse Salmon
j.salmon@blickoponderwijs.nl

Beste bezoeker,

Ik ben Jesse Salmon en dit wordt mijn tweede jaar op Obs Kortland. Dit jaar ben ik opnieuw de leerkracht van groep 5/6a. Hiervoor heb ik als stagiaire vooral ervaring opgedaan in de onderbouw van verschillende openbare, multiculturele basisscholen.
Ik hecht veel waarde aan een goede sfeer in de groep en zal er daarom alles aan doen om ervoor te zorgen dat de leerlingen uit groep 5/6a met plezier naar school gaan!
Zelf heb ik een passie voor de vakken muziek en drama. Door middel van deze vakken wil ik de leerlingen wat ontspanning bieden naast de vele inspanning en leerlingen de ruimte bieden talenten te ontdekken of ontwikkelen.

Ik kijk ernaar uit om opnieuw een leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan met de groep.