Marloes Koolmees
m.koolmees@blickoponderwijs.nl

Hallo ouders en kinderen van groep 4/5c!

Mijn naam is Marloes Koolmees en ik werk 8 jaar op Obs Kortland. In deze jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende (combinatie) groepen. Erg interessant, omdat hierdoor de leerlijnen duidelijk worden. Dit geeft kennis om de kinderen op een goede manier te begeleiden en te laten ontwikkelen.

Dit jaar mag ik in de middenbouw aan het werk. Op maandag, dinsdag en woensdag sta ik voor deze gezellige, leergierige groep. Ik heb er zin in!

Marianne van der Steen
m.vandersteen@blickoponderwijs.nl

Beste bezoeker,

Mijn naam is  Marianne van der Steen.

Ik ben begonnen als juf op een basisschool in Vlaardingen. Sinds 1991 ben ik werkzaam in Krimpen a/d IJssel. Op obs Kortland heb ik lesgegeven op beide locaties.

Eerst in de onderbouw , in de groepen 2/3, 3 en 3/4 en later in de middenbouw groep 5.

Na vorig jaar les te hebben gegeven in de nieuwkomersgroep, ben ik nu weer werkzaam in groep 4/5. Samen met de kinderen wil ik er een fijn schooljaar van gaan maken.

Naast leerkracht van groep 4/5c zit ik in de werkgroepen rekenen en leesbevordering.