Groep 3b

Vivian Roos                                   v.roos@blickoponderwijs.nl

Hallo allemaal,

Mijn naam is Vivian Roos en ben op dit moment de juf van groep 3b. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag staat juf Loes voor de groep. Ik ben in 2014 afgestudeerd op de PABO aan de Hogeschool Rotterdam als basisschool leerkracht. Daarbij heb ik ook mijn diploma leerkracht bewegingsonderwijs behaald, dit betekent dat ik bevoegd ben om alle groepen gym te geven.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin in groep 3 en ga er samen met de kinderen een gezellig en leerzaam jaar van maken! Leren lezen met Lijn 3!

Groetjes,
Vivian Roos

Loes Plomp

l.plomp@blickoponderwijs.nl

Hallo allemaal,

Mijn naam is Loes Plomp en ik sta dit jaar op donderdag en vrijdag voor de gezellige klas 3B.

De andere dagen staat juf Vivian voor de klas.

Samen met de kinderen gaan we op ontdekkingsreis door de wereld van Lijn 3. Zo gaan we samen leren lezen! Daarnaast leren we nog meer leuke dingen zoals rekenen, schrijven, vreedzame school en nog veel meer!

Ik heb er heel veel zin in en we gaan er met elkaar een leuk jaar van maken!

Groetjes,

Loes Plomp