Nathalie Schell

n.schell@blickoponderwijs.nl

Ik ben Nathalie Schell en sinds dit jaar begonnen op Obs Kortland als juf van groep 3-4a op de maandag en de dinsdag. Ik ben sinds 2007 werkzaam in het onderwijs en heb verschillende groepen les mogen geven.

Vanaf dag één geniet ik volop van het werken met kinderen. De nieuwsgierigheid, betrokkenheid en het avontuurlijke vanuit de kinderen zorgen elke dag voor nieuwe uitdagingen. Ik houd van de uitdagingen die het onderwijs met zich meebrengt, om ieder kind zo goed mogelijk tot zijn/haar recht te laten komen.

Ik heb er dan ook enorm veel zin in om er met de kinderen een super leerzaam en gezellig jaar van te maken.

Desire Post
d.post@blickoponderwijs.nl

Mijn naam is Desire Post en ik ben sinds dit schooljaar werkzaam op OBS Kortland.

Ik sta op woensdag, donderdag en vrijdag voor groep 3/4 op locatie centrum.

Ik kijk uit naar een heel leuk en leerzaam jaar met onze groep 3/4!

Op deze pagina zullen wij handige tips en leuke momenten/uitjes van de groep met u delen.