Fenna Rolloos                           f.rolloos@blickoponderwijs.nl

Welkom op onze website! Ik ben Fenna Rolloos en inmiddels alweer bijna 11 jaar werkzaam op Obs Kortland. In 2005 heb ik mijn Pabo diploma gehaald en sindsdien werk ik met veel plezier in voornamelijk de onderbouw. Ik heb de eerste jaren na mijn diplomering op veel verschillende scholen en klassen ingevallen en daar veel van geleerd. Sinds januari 2008 ben ik met veel plezier werkzaam op Obs Kortland. U kunt mij dit jaar vinden op maandag en dinsdag in groep 1-2B en op donderdag en vrijdag in groep 1-2D. Verder ben ik de VVE coördinator voor de onderbouw van de school en ben ik sinds oktober 2018 lid van de MR. Veel plezier met het bekijken van onze mooie website. Tot ziens!

Deborah Sassen                    d.sassen@blickoponderwijs.nl

Mijn naam is Deborah Sassen en ben al heel lang werkzaam op Obs Kortland dus voor veel ouders een bekend gezicht.

Na enkele jaren voor de klas te hebben gestaan in het oosten des lands heb ik een baan in Krimpen aan de IJssel gekregen.

Mijn onderwijs loopbaan is voornamelijk in de onderbouw waar ik nog steeds met veel enthousiasme en plezier lesgeef. Mijn vaste werkdagen dit jaar zijn op maandag, dinsdag en woensdag in gr. 1/2D met duo collega Fenna Rolloos.

Verder ben ik leescoordinator en actief betrokken bij de begeleiding van de voorleesexpress en het zal u niet verbazen dat boeken en lezen een grote hobby van mij is.

Veel plezier op deze pagina.