Groep 1/2b

Domenique van Kol                 d.vankol@blickoponderwijs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Domenique van Kol en ik ben de juf van groep 1/2b. Dit jaar werk ik van maandag t/m donderdag en op vrijdag staat juf Fenna voor de groep.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Pabo en sindsdien heb ik met veel plezier in de onderbouw mogen werken. Tijdens mijn studie heb ik ervoor gekozen om me te specialiseren in het jonge kind, omdat ik hun spontaniteit en enthousiasme ontzettend waardeer. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er juist op jonge leeftijd een goede basis wordt gelegd voor de verdere ontwikkeling van het kind en ik vind het heel mooi om hier een deel van uit te maken.

Ook dit jaar maken we er weer een gezellig en leerzaam jaar van!

 

Fenna Rolloos                          f.rolloos@blickoponderwijs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op onze website! Ik ben Fenna Rolloos en inmiddels alweer bijna 11 jaar werkzaam op Obs Kortland. In 2005 heb ik mijn Pabo diploma gehaald en sindsdien werk ik met veel plezier in voornamelijk de onderbouw. Ik heb de eerste jaren na mijn diplomering op veel verschillende scholen en klassen ingevallen en daar veel van geleerd. Sinds januari 2008 ben ik met veel plezier werkzaam op Obs Kortland. U kunt mij dit jaar vinden op maandag en dinsdag in groep 1-2B en op donderdag en vrijdag in groep 1-2D. Verder ben ik de VVE coördinator voor de onderbouw van de school. Veel plezier met het bekijken van onze mooie website. Tot ziens!